MusicalZomerKamp

Het musicalkamp met ervaren docenten, de mooiste locatie en elk jaar weer een onvergetelijke voorstelling!
 

MusicalZomerKamp

Het MusicalZomerKamp van Xapp is speciaal voor kinderen / jongeren die houden van musical, acteren, theater, zang en dans. Ga nu naar onze speciale musicalkamp site: xappzomerkamp.nl en geef je op!

 

 

ZOMERKAMPEN VAN XAPP 2016

Zomerkampen van Xapp: Acteren op het podium, spelen in een film, opnemen in de studio of maken van een eigen voorstelling. Voor het dertiende jaar organiseert Xapp een zomer lang de leukste en leerzaamste zomerkampen voor alle kinderen uit Nederland en België. Er zijn zomerkampweken voor verschillende leeftijden. MusicalKamp, MuziektheaterKamp, ZangKamp of het filmkamp van Xapp: CineKamp.


MEER INFORMATIE EN OPGEVEN XAPPZOMERKAMP.NL
Xapp zomerkamp heeft een eigen website met nog veel meer informatie over het MusicalKamp, ZangKamp, CineKamp en MuziekTheaterKamp. Kijk voor heel veel foto’s en sfeerbeelden het digitale inschrijfformulier op www.xappzomerkamp.nl


BEGELEIDERS
Een kamp kan alleen geslaagd zijn met geweldige begeleiders. We werken met een team van ervaren, enthousiaste docent-begeleiders die net dat beetje extra in huis hebben om jullie een onvergetelijke zomerkampweek te bezorgen. Wij werken met ongeveer 7 kinderen per begeleider. 

 

LOCATIE
De Xapp zomerkampen  worden georganiseerd op  Summercamp Heino, in Overijssel. We beschikken daar tijdens iedere kampweek over een eigen huis waar jullie samen met de decent-begeleiders verblijven. Op het park kunnen we verder gebruik maken van een bioscoop/theaterzaal, verschillende repetitieruimtes, sportvelden, een zwemmeer, een overdekt zwembad en een sporthal. Bij het zangkamp vertrekken we per bus naar één van de mooiste geluidsstudio's van Nederland. 

 

KOSTEN
De kosten van een Xapp MusicalKamp bedragen € 379,-. Daarvoor krijg je een volledig verzorgde week, alle maaltijden, allerlei extra activiteiten en een geweldige voorstelling! Voor de MuziekTheaterKamp, het ZangKamp en het CineKamp bedragen de kosten € 449,-.  


 

DATA ZOMERKAMPEN 2016:
Alle oneven kampen starten op zaterdag 12.00 uur en duren tot woensdag 20.00 uur. De even kampweken van zondag 12.00 uur tot donderdag 20.00 uur.  

Xapp MusicalKamp 2016 voor 7 t/m 12 jaar

 • Musicalkamp 2: zondag 24 juli – donderdag 28 juli
 • Musicalkamp 4: zondag 31 juli – donderdag 04 augustus
 • Musicalkamp 6: zondag 07 augustus – donderdag 11 augustus
 • Musicalkamp 8: zondag 14 augustus – donderdag 18 augustus

Xapp MusicalKamp 2016 voor 12 t/m 16 jaar

 • Musicalkamp 1: zaterdag 23 juli – woensdag 27 juli
 • Musicalkamp 3: zaterdag 30 juli – woensdag 03 augustus
 • Muicalkamp 5: zaterdag 06 augustus – woensdag 10 augustus
 

Het filmkamp van Xapp: CineKamp 2016 voor 9 t/m 16 jaar

 • Cinekamp 1: zondag 17 juli – donderdag 21 juli
 • Cinekamp 2: zondag 21 augustus – donderdag 25 augustus
 

Xapp MuziekTheaterKamp 2016 voor 12 t/m 17 jaar

 • Muziektheaterkamp: zaterdag 13 augustus – woensdag 19 augustus
 

Xapp ZangKamp 2016 voor 9 t/m 16 jaar

 • Zangkamp 1: zondag 17 juli – donderdag 21 juli
 • Zangkamp 2: zondag 21 augustus – donderdag 25 augustus