Welkom bij Xapp Kindercasting

Een kindercastingbureau en kindermodellenbureau. Ook voor Fotoshoots, Workshops, MusicalZomerKamp en het filmkamp Cinekamp.
 Xapp KinderCasting is een casting- en modellenbureau met Nederlandse en Vlaamse kinderen. Kinderen van Xapp kunnen worden ingezet voor televisie, films, theater, radio, evenementen en modellenwerk. Film- en theaterproducenten vinden in ons bestand kindacteurs, -figuranten, -modellen en kinderstemmen voor uiteenlopende producties. Daarnaast verzorgen wij begeleiding van de kinderen op de set.

KIND INSCHRIJVEN
Ondanks dat wij beschikken over een omvangrijk kinderbestand, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.  Wanneer u denkt dat uw kind een goede aanvulling is op ons bestand, kunt u een inschrijfverzoek  doen door te klikken in het menu "Kind Inschrijven". Naast een inschrijfformulier vindt u daar alle informatie die nodig is om uw kind in te schrijven. Wij schrijven kinderen in vanaf 3 jaar t/m 18 jaar. Gebruikt u een ipad: kies de browser "Google Chome voor iOS".

WORKSHOP en ZOMERKAMPEN XAPP KINDERCASTING
Xapp biedt verschillende mogelijkheden om meer te leren op het gebied van acteren en presenteren. En kinderen die we hebben leren kennen, kunnen we gerichter voorstellen aan onze  producenten.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Kies voor een castingworkshop waarbij uw kind op één dag vier workshops op het gebied van camera-acteren, auditeren, theateracteren, tekstbehandeling en podiumpresentatie volgt. En kijk ook eens naar het Musicalkamp, het Zangkamp van Xapp in de zomervakantie of het filmkamp: Cinekamp. Inschrijven bij Xapp Kindercasting is na het volgen van een  workshop bovendien gratis! Meer informatie: klik in het menu op "Workshops". 


xapp kindercasting twitter   Xapp kindercasting facebook bedrijfspagina