leeftijd t/m jaar

KinderCasting

Xapp KinderCasting is al jaren een betrouwbare partner bij het zoeken naar het juiste kind voor uw productie
 


WAT KAN XAPP KINDERCASTING VOOR U BETEKENEN? 

U bent op zoek naar een kind voor uw productie. U geeft Xapp een omschrijving van het kind wat u zoekt. Xapp denkt graag mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden en maakt voor u een fotovoorstel. Daarbij houden wij rekening met het uiterlijk van de kinderen, maar ook met hun talent, opleiding en ervaring. U maakt een selectie en wij nodigen kinderen uit voor een casting.

Wat ons anders maakt in vergelijking met andere castingbureau's is dat wij erg gericht casten. Doordat wij veel met kinderen uit ons bestand werken en daarnaast veel lessen en workshops aan hen geven, kennen wij de meeste kinderen erg goed. Hierdoor is het niet nodig om bij een auditie veel kinderen uit te nodigen, maar kunnen wij een gerichte voorselectie maken. Dat scheelt veel tijd en energie!

Na afloop van de casting onderhouden wij het contact met kinderen, ouders en indien nodig de school. Ook kunnen wij de ontheffing van de Arbeidsinspectie voor u regelen.

Op de set kan Xapp zorgen voor betrouwbare kinderbegeleiding. Verder kunnen wij u helpen met opnameplanning, kinderregie en –coaching. Daarbij vertrouwen wij op de expertise van een breed netwerk van freelance medewerkers met heel veel ervaring in het werkveld.